TUŽNA ISPOVIJEST ŠABANOVOG SINA ROBERTA: Otac i ja smo imali naše tajne, Mihajlo nas je skrivao godinama! Gocu krivim za očevu smrt! Ako mi dosad nisu dali… – INFORMACIJE

TUŽNA ISPOVIJEST ŠABANOVOG SINA ROBERTA: Otac i ja smo imali naše tajne, Mihajlo nas je skrivao godinama! Gocu krivim za očevu smrt! Ako mi dosad nisu dali…

Kada je bilo 40 dana od smrti Šabana Šaulića, njegova porodica se pojavila na groblju, ali ne i njegov sin Robert.

juz

Robert Omaljev ima 47 godina, i on je Šabanov vanbračni sin. On je dao intervju za medije, gdje je objasnio svu situaciju, i neke stvari otkrio po prvi put.

On je rekao da ga niko nije obavijestio o obilježavanju 40 dana od smrti, a dodao je i to da je za smrt oca saznao iz medija.
Kaže kako nije u kontaktu ni sa kim iz porodice Šaulić, a najveću krivicu za to pripisuje Gordani.

 

ju

Rekao je da je svoje sestre upoznao kao mali, na selu kod babe. Ali da je tada Gordana zabranila kćerkama da idu tamo. Za Šabanovu smrt on krivi Gordanu, jer kako kaže, ona ga je tjerala da radi, i da zarađuje pare.

Opisao nam je kako je upoznao svog brata Mihajla. Na jednom Šabanovom nastupu, Robert je Šabana nazvao tatom. Šabanov sin, je tada bio dječak, i nije mu bilo jasno zašto Robert Šabana tako zove. Šaban mu je objasnio zašto je to tako, i rekao da ne govori mami, da to mora biti njihova tajna. Mihajlo je sve ove godine to krio od Gordane, nije izdao svoga brata i tatu.

 

jjjj

On je rekao da navodi iz medija nisu tačni, te da on nije pokrenuo tužbu, i da vjerovatno neće ništa poduzeti po pitanju nasljedstva.
Dodao je da se on sa Šabanom viđao tajno, poslije nastupa, po pola sata. Te da se oca sjeća vrlodobro, iz djetinjstva. I da mu mnogo nedostaje.

 

Komentariši